Funderar du på att köpa stora tapeter med foto? På webbplatsen till Artilleria kan du läsa mer om vad som är bra att tänka på gällande motiv och kvalitet.

Stora tapeter som är enkla att sätta upp

Den som funderar på att renovera, eller helt enkelt snygga till ett rum, rekommenderas av Artilleria att överväga non woven-tapeter. Det är stora tapeter som är väldigt enkla att sätta upp, och det krävs enbart lim för att göra det.

De rekommenderar också de här tapeterna för att de är…:

  • … vattenavvisande
  • … reptåliga
  • … slitstarka

På så vis kan det även vara en tapet som kan funka i till exempel barnrum och badrum – eftersom den helt enkelt är väldigt tålig.

Dessutom kan det vara ett sätt att få in ”växtlighet” i badrummet, med skogsmotiv till exempel, eftersom riktiga växter ju kan vara svåra att sköta om på grund av bristen på ljus i många badrum. Populärt är just växtmotiv i badrummet.

Stadsfoton populära

Att ha stora tapeter med bilder på städer är väldigt vanligt att se i svenska hem. Till exempel är det populärt att ha bilder på New York, London eller Paris. Om man inte ser det i någons hem är det inte osannolikt att man ser det på ett kontor eller en klinik. Dessutom kan det vara ett sätt att ständigt återuppleva en kär resa.

Istället för att måla

Den som vill ge ett rum ett ansiktslyft, men kanske tycker det är för dyrt eller energikrävande att måla om, kan pröva att sätta upp stora tapeter med foto istället. Det är ett billigt och enkelt sätt att ge rummet en helt ny känsla. Dessutom finns det mängder av motiv att välja mellan – allt från djur och natur, till städer och bilar.

Gör rummet personligt!

Med tanke på alla de motiv som finns är det enkelt att göra rummet personligt med stora tapeter med foto. Det är ett sätt att uttrycka dig själv, eller ett sätt för ditt barn att göra det – och få lite extra roligt rum.

Dessutom kommer det med fördelar som dessa:

  • Det är förhållandevis billigt.
  • Väljer du rätt material är det slitstarkt.
  • Rätt material är också vattentåligt, så att det kan användas i badrummet.