Idén om en inredningsblogg föddes för många år sedan tack vare vårt eget genuina intresse för just inredning, tillsammans med en önskan om att kunna inspirera andra. På senare år har trenderna kommit att förändras löpande och vi upptäckte att många har frågor om möbler och hur man bäst inreder i olika rum för att skapa en härlig känsla.

Med erfarenhet från inredningsbranschen och vår kunskap inom ämnet har bloggen vuxit sig stor på bara några år, och vi vill fortsätta att uppdatera er läsare om just trender som råder och smarta tips och trix på hur man inreder sitt hem på bästa sätt.

Vår vision med bloggen är att inspirera och hjälpa andra att hitta sin stil genom att köpa rätt möbler och detaljer, placera dom rätt i rummet och skapa en tidlös och hållbar inredning att trivas i. Det är lätt att inspireras men svårt att hålla en röd tråd när det finns så mycket att välja på – och här är vi proffs på hur man ska tänka och göra för att begränsa sig. Det tillsammans med mycket annat är vad vi vill förmedla till våra läsare, och det gör vi med stolthet och glädje.

Vi brinner för att hjälpa andra så tveka inte att kontakta oss via mail om du har några funderingar.